View unanswered posts | View active topics
It is currently Thu Jan 22, 2026 7:21 am
| Author |
Message |
|
orestte
Site Admin
Joined: Fri Feb 11, 2011 5:40 pm Posts: 1661 Location: Iasi -Romania
Moto: XTrainer
|
 Re: bancuri...bune
cand am citit prima data deabia spre sfarsit mi-am dat seama ca-i "banc"  )) da tin minte cu prezervativele  )) era cam greu sa te duci
_________________ Cele mai bune preturi la piese, consumabile si accesorii moto: BETA, KTM, YAMAHA, HONDA, Suzuki, Kawasaki. Echipament Enduro, Motocross Tel. 0721 53 53 77
|
| Mon Dec 01, 2014 4:12 pm |
|
 |
|
SanHah
|
acum e bine ca le gasesti si la carffour =))
|
| Mon Dec 01, 2014 4:14 pm |
|
 |
|
ktm4life
Moto: ktm
|
maaa tu vrei sa schimbi bancu?  )))
|
| Mon Dec 01, 2014 4:21 pm |
|
 |
|
rockTNT
|
Intra un tip intr-un bar si vede in spatele tejghelei un borcan plin ochi cu bancnote de 50. Evalueaza din ochi suma care se afla in borcan si, curios, il intreaba pe barman: - Care-i treaba cu borcanu`? – Pai, pe scurt: daca pui o bancnota de 50 si treci 3 teste, toti banii din borcan sunt ai tai. – Si care sunt cele 3 teste? – Regula este sa le aflii dupa ce pui bancnota de 50 in borcan. Ii da omul o bancnota de 50 la barman, barmanul o baga in borcan si ii spune: – Treaba merge cam asa: prima data trebuie sa bei, dintr-un foc, o sticla intreaga de palinca. Apoi sa mergi in spatele barului, in curte, unde avem un pitbull pe care il doare tare rau o masea. Tu, cu mainile goale, trebuie sa i-o scoti. Ultimul test este cu o baba de 90 de ani… locuieste deasupra barului, niciodata in viata ei nu a avut orgasm, tu trebuie sa o ajuti la capitolul asta. – Stiu ca am dat bancnota de 50, dar nu fac testele. Trebuie sa fii nebun sa bei o sticla de palinca si apoi sa mai executi si testele urmatoare! – Este alegera ta, dar banii raman in borcan, zice barmanul. Dupa ce bea cateva pahare, omul nostru prinde curaj si-l intreaba pe barman: – Unde dracu-i sticla aia de palinca ? Barmanul ii da sticla. Omul, cu ambele maini pe ea, o goleste fara sa se strambe, apoi, impiedicandu-se, isi face drum catre curtea din spate de unde, foarte curand, se aud zgomotele luptei crancene. Dupa un timp se asterne o liniste deplina si fix cand restul clientilor si barmanul credeau ca eroul nostru a murit, el intra pe usa, muscat, zgariat, cu camasa flenduri pe el si se indreapta spre bar si, spre stupefactia asistentzei, striga: – Noooh? acu`? unde-i baba aia pe care o durea maseaua?
|
| Wed Dec 03, 2014 4:02 pm |
|
 |
|
9emy
Joined: Mon Apr 23, 2012 5:42 pm Posts: 147 Location: Pe langa Iasi (Est)
Moto: GASGAS EC 250 E
|
lung da` bun 
|
| Thu Dec 04, 2014 12:51 pm |
|
 |
|
orestte
Site Admin
Joined: Fri Feb 11, 2011 5:40 pm Posts: 1661 Location: Iasi -Romania
Moto: XTrainer
|
Care este diferenta intre un accident si o catastrofa? Accident e sa te plimbi pe malul marii cu soacra si sa vina un val si sa o ia. Catastrofa e sa vina un alt val si sa o aduca inapoi.
_________________ Cele mai bune preturi la piese, consumabile si accesorii moto: BETA, KTM, YAMAHA, HONDA, Suzuki, Kawasaki. Echipament Enduro, Motocross Tel. 0721 53 53 77
|
| Mon Dec 08, 2014 6:49 pm |
|
 |
|
lerpi
|
-Iubitule, ce o sa avem sub brad anul asta ? -Parchet iubito !!!  ))
|
| Tue Dec 09, 2014 11:53 am |
|
 |
|
Daniel
Moto: Suzuki V-Strom DL 1000; KTM 350 EXC
|
O blonda zbura intr-un avion de 2 locuri. Pilotul are un atac de cord si moare. Blonda lanseaza un apel de ajutor si o voce din eter ii raspunde: -Aici turnul de control al aeroportului. Te aud clar si tare. Care este problema? -Sunt intr-un avion de 2 locuri si pilotul a facut atac de cord. - Nici o problema. Am mai avut astfel de situatie. Te pot ajuta cu usurinta sa aterizezi. Trebuie sa imi dai niste informatii si sa executi totul asa cum iti spun. Vreau sa imi spui inaltimea si pozitia ta. - Am 1,63 m si il sustin pe Ponta. - In regula. Repeta dupa mine: Tatal nostru care esti in ceruri...
_________________ Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
|
| Thu Dec 11, 2014 1:25 pm |
|
 |
|
Daniel
Moto: Suzuki V-Strom DL 1000; KTM 350 EXC
|
Dom' capitan: - Pluton de fii de curve, alinierea. - Cine indrazneste sa fure cumva, drept pedeapsa 5 km cu tot echipamentul in mars fortat. Noii soldati inghit in sec. - Cine indrazneste sa aduca injurii organelor superioare, 10 km mars. Soldatii incep sa tremure. - Cine insa este prins masturbandu-se in unitate, va alerga 20 km cu echipament complet! Soldatii sunt disperati, unul insa radiaza de bucurie. - Soldat, treci in fata! - Ce te amuza in halul asta? - Nu tie bine? - Ba da sa traiti, ma gandeam doar ca eu din patru labe sunt acasa.
_________________ Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
|
| Thu Dec 11, 2014 4:25 pm |
|
 |
|
dobermann
Moto: KTM 250, Akrapovic :))
|
- Si nu uita (spune bunica), in viata fiecarei femei ar trebui sa fie doar o singura mare iubire. - Si cine a fost marea ta iubire, bunico? - Marinarii....
|
| Sat Dec 13, 2014 3:11 pm |
|
|