View unanswered posts | View active topics
It is currently Thu Jan 22, 2026 7:17 am
| Author |
Message |
|
Daniel
Moto: Suzuki V-Strom DL 1000; KTM 350 EXC
|
 Re: bancuri...bune
Bulă în pauză scrie mare pe tablă: “Eu, Bulă sunt cel mai tare-n p*ilă”. Profesoara tânără, drăguţă, intră în clasă, citeşte ce era scris pe tablă, după care îi spune lui Bula: – Bulă, după oră te rog să mă aştepţi în faţa cancelariei. La pauza înainte de a se duce în faţa cancelariei le spune colegilor: – Aţi văzut fraţilor cât de importantă este reclama!?
_________________ Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
|
| Mon Jan 19, 2015 4:10 pm |
|
 |
|
Dragos
|
Aseară i-am tras nevesti-mii două palme din cauză că supa era rece. Acum, dacă stau bine să mă gândesc, cred că am exagerat puţin... Deoarece eram la restaurant.
|
| Tue Jan 20, 2015 2:26 pm |
|
 |
|
Dragos
|
Doi tipi, intr-o crasma de cartier...Unul se adreseaza fetei de la bar: - Dati-mi, va rog, doua pahare cu vin… - La doi lei? intreaba ea. - Nu, raspunde tipul, uitandu-se la prietenul sau... La doi beutori profesionisti...
|
| Tue Jan 20, 2015 2:27 pm |
|
 |
|
9emy
Joined: Mon Apr 23, 2012 5:42 pm Posts: 147 Location: Pe langa Iasi (Est)
Moto: GASGAS EC 250 E
|
Tare aia cu supa rece 
|
| Tue Jan 20, 2015 4:31 pm |
|
 |
|
Daniel
|
Într-o duminică în care soldaţii aveau oră liberă, un plutonier intră în sala de mese şi zbiară : - Unde e soldaţii ??!! Un alt major răspunde: - Joacă şah! Plutonierul pleacă bombănind: - Ei bine, las' că le iau eu mingea…
După o examinare îndelungată, medicul concluzionează: - Mai aveţi trei luni de trăit. Pacientul mulţumeşte şi pleacă. Peste trei ani, se întâlnesc întâmplător. - Vedeţi, zice pacientul, încă mai trăiesc. - Se vede că (zice medicul) aţi primit un tratament greşit!
- La firma noastră se lucrează 25 de ore pe zi!, explică patronul. - Scuzaţi, dar ziua are 24 de ore... - La noi, fiecare doarme cu o oră mai puţin!
_________________ Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
|
| Wed Jan 21, 2015 1:29 pm |
|
 |
|
Daniel
|
Nasterile sunt de trei tipuri: 1) spontane - cand nevasta naste la o luna dupa casatorie. 2) tardive - cand naste nevasta la doi ani de la moartea sotului. 3) extrauterine - cand naste servitoarea
Cand era insarcinata nevasta-mea, i-am zis: - Iubito, daca arata ca tine, o sa fie magnific. La care ea mi-a raspuns: - Daca arata ca tine, o sa fie miracol.
Ardea o casa de tigani. El catre ea: -Fah', parca miroase a zahar ars! -Pai n-avea maica-ta diabet? ...
Alinuta la scoala: -Unde se gaseste cel mai mult zahar din lume, Alinuta? intreba invatatoarea -Pai, in Zahara. -Bine Alinuta, da acolo e praf. -Da' ce, am zis ca-i cubic? ...
Culmea manelistilor : Sa conduci o mashina fara numar...fara numar... fara numar...
|
| Thu Jan 22, 2015 11:47 am |
|
 |
|
Daniel
|
Un canibal a prins un american, un neamtz si un rus. I-a mancat pe toti. Era flamand si n-avea timp de bancuri.
Savantii au ajuns la concluzia ca cele mai multe vitamine se gasesc in farmacie.
In bere e putere. In vin e sanatate. In cognac e distinctie, iar in apa sunt microbi...
O fata s-a dus la mare... Nici ea nu s-a odihnit, nici pe altii nu i-a lasat.
|
| Fri Jan 23, 2015 10:12 am |
|
 |
|
Daniel
|
Inaintea unei operatii, chirurgul isi intreaba pacientul: - Ce varsta aveti? - Peste o luna voi implini 40 de ani. La care chirurgul spune: - Imi place optimismul dumneavoastra!
|
| Mon Jan 26, 2015 5:14 pm |
|
 |
|
orestte
Site Admin
Joined: Fri Feb 11, 2011 5:40 pm Posts: 1661 Location: Iasi -Romania
Moto: XTrainer
|
_________________ Cele mai bune preturi la piese, consumabile si accesorii moto: BETA, KTM, YAMAHA, HONDA, Suzuki, Kawasaki. Echipament Enduro, Motocross Tel. 0721 53 53 77
|
| Sun Feb 01, 2015 10:15 am |
|
 |
|
Daniel
|
Doua blonde: – Auzi draga, ai auzit de Porsche-ul ala care ajunge de la 0 la 100 de km in 4 sec? – Cum vine asta fata, adica daca e drumul drept si liber pot sa ajung de la Galati la Bucuresti in 8 secunde?
Doua blonde povestesc: - Draga, ieri mi-am gasit abecedarul in pod. - Dar l-ai citit? - Desigur! Stai un pic... Tu nu l-ai citit?! - Nu! Eu astept sa apara filmul!
Un sofer ajunge cu masina pe malul unui riu si-l intreaba pe un politist care pescuia, daca-i adinca apa fiindca vrea sa-si spele masina. Acesta-i raspunde ca nu este. Soferul intra cu masina-n rau, se scufunda, abandoneaza automobilul, iese cu chiu cu vai din apa si-ncepe sa tipe la politai: - Ai zis ca apa-i mica si uite ca era sa ma inec!!! - Pe onoarea mea, acum 10 minute, era mica, au trecut niste rate si le ajungea abia pina la piept!
|
| Fri Feb 13, 2015 2:17 pm |
|
|